Nou Alumnat

Qualsevol persona no matriculada en un curs oficial d’un idioma en aquesta escola l’any acadèmic immediatament anterior es considera nou alumnat d’aquell idioma.

Matrícula de cursos extensius i primer període dels cursos intensius

(excepte C2.1 d’anglès)

Abans de matricular-vos tingueu en compte que, malgrat que el curs 2021-2022 començarà amb el 100% de presencialitat, si les condicions sanitàries així ho requereixen, es podrà variar la modalitat i el percentatge d’aquesta presencialitat, seguint instruccions oficials. Pot ser necessari tenir accés a INTERNET i a algun dispositiu electrònic (ordinador, tauleta…).

Els idiomes i horaris de classe que s’ofereixen són:

alemany, anglès, àrab, català, coreà, espanyol per a estrangers, èuscar, francès, grec, italià, japonès, neerlandès, portuguès, rus i xinès

Taxes i Preus Públics

 Informació i procediment:

Accés a l’aplicatiu de preinscripció i matrícula des del 31 d’agost (a les 9 h)  fins al 3 de setembre (a les 14 h)

Per a informació general, cliqueu aquí.

Recordeu que:

  • Cal que consulteu l’estat de la vostra preinscripció en les diferents fases del procediment al web o a través de l’aplicatiu de preinscripció. No informem personalment de l’estat per SMS ni correu electrònic.
  • No us podeu matricular com a alumnat oficial i lliure del mateix idioma dins del mateix any acadèmic.
  • L’alumnat oficial es pot matricular a cada nivell un màxim de dues vegades. Per a una tercera convocatòria haureu de demanar una autorització prèvia a la secretària del centre, a través d’aquest formulari