Nou Alumnat

Qualsevol persona no matriculada en un curs oficial d’un idioma en aquesta escola l’any acadèmic immediatament anterior es considera nou alumnat d’aquell idioma.

Matrícula de cursos extensius i primer període dels cursos intensius, excepte C2.1 d’anglès 

Els idiomes i horaris de classe que s’ofereixen són:

alemany, anglès, àrab, català, coreà, espanyol per a estrangers, èuscar, francès, grec, italià, japonès, neerlandès, portuguès, rus i xinès

 Informació i procediment:

– NO tinc coneixements de l’idioma Cliqueu aquí >>

– SÍ tinc coneixements de l’idioma Cliqueu aquí >>

  • L’alumnat que ha fet test de nivell ha de consultar el curs i triar l’horari de classes aquí. (abans de les 13.00 h del 18 de setembre)

Per a més informació general, cliqueu aquí.

Recordeu que:

  • Cal que consulteu l’estat de la vostra preinscripció en les diferents fases del procediment, al web o a través de l’aplicatiu de preinscripció. No informem personalment de l’estat ni per sms ni per correu electrònic.
  • No us podeu matricular en un curs aprovat anteriorment.
  • No us podeu matricular com a alumnat oficial i lliure del mateix idioma dins del mateix any acadèmic.
  • L’alumnat podrà matricular-se de cada curs un màxim de dues vegades. Per una tercera convocatòria s’haurà de demanar una autorització prèvia a la secretària del centre. Formulari aquí
  • Us heu de matricular en un horari que us vagi bé, ja que els canvis d’horari només s’acceptaran, segons la disponibilitat de places, en casos especials i justificats documentalment, per un canvi de circumstàncies vitals posteriors a la data de matrícula.