On som?

L’Escola Oficial d’Idiomes de Barcelona-Drassanes (EOIBD) és al barri de Ciutat Vella de Barcelona, al capdavall de la Rambla del Raval i al costat del final de les Rambles, molt a prop del monument de Colom, a la zona amb més diversitat cultural i lingüística de la ciutat.

El nom de l’Escola prové d’un edifici gòtic civil del segle XIII que hi ha a prop, les Reials Drassanes de Barcelona, destinat a la construcció i reparació de galeres reials, testimoni històric de la potència naval que va ser la corona d’Aragó durant l’Edat Mitjana.

La ubicació de l’EOIBD al Barri del Raval ofereix a tots els seus usuaris la possibilitat d’accedir a una de les zones més dinàmiques de la ciutat, a prop del Port Vell, les platges de la Barceloneta, el Barri Gòtic, el Raval i la muntanya enjardinada de Montjuïc. A menys de 5 minuts a peu de l’Escola hi podreu trobar tota mena d’equipaments culturals (la Filmoteca de Catalunya, el Gran Teatre del Liceu, el Museu Marítim, situat a les Drassanes, el Palau Güell (dissenyat per Antoni Gaudí), la Biblioteca de Catalunya, a més de restaurants de tot tipus i preus.


Mostra un mapa més gran