Qui som?

  • L'EOI Barcelona Drassanes a principis dels anys 70
  • L'EOI Barcelona Drassanes a principis dels anys 70
  • L'EOI Barcelona Drassanes a l'actualitat

Les Escoles Oficials d’Idiomes són centres públics destinats a l’aprenentatge de llengües per a persones adultes. La finalitat dels ensenyaments d’idiomes que s’hi imparteixen és el desenvolupament de:

  • la capacitat de l’alumnat en l’ús efectiu de l’idioma com a vehicle de comunicació general
  • el reconeixement i el respecte a la diversitat lingüística i cultural com a eina de diàleg entre els pobles

L’Escola Oficial d’Idiomes Barcelona Drassanes (EOIBD) va ser creada per Decret 3134/1964 de 24 de setembre i, actualment, es regeix per la Llei Orgànica d’Educació del 20 d’abril del 2006.

L’EOIBD és la més antiga de les EOI de Catalunya, depèn del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i és part de la xarxa de les EOI de tot l’Estat espanyol.

A l’EOIBD es poden estudiar 15 idiomes: alemany, anglès, àrab, català, coreà, espanyol per a estrangers, èuscar, francès, grec, italià, japonès, neerlandès, portuguès, rus i xinès. El Departament de Cursos Especials actualment també ofereix classes de hebreu, polonès, suec i turc, però no amb categoria de curs reglat.

Aquesta varietat lingüística i cultural fa del nostre centre un lloc privilegiat de diàleg, valoració i cultiu de la diversitat.