“Oportunidance”, dance your way to other cultures

Us comuniquem que, degut a motius aliens a l’organització, la masterclass del dia 13 de desembre ha quedat suspesa.

T’agrada ballar, aprendre llengües, conèixer gent i viatjar? Aquesta és la teva “Oportunidance”!

Oportunidance “Dance your way to other cultures” és un projecte de formació permanent no formal adreçat a adults interessats en el ball, les llengües estrangeres i la cultura europea finançat pel programa KA2 Erasmus + de la Comissió Europea. La  nostra Escola en forma part juntament amb altres institucions europees. Els beneficiaris podran millorar una gran varietat d’habilitats com la interacció social, la comunicació en diferents idiomes, així com la comunicació no verbal a través del ball, la comprensió auditiva i l’autoconeixement, l’orientació espacial i temporal i la improvització a través de la interacció.

Els participants d’aquest projecte s’implicaran en unes activitats motivadores i innovadores relacionades amb la formació lingüística i intercultural, el ball social, el desenvolupament social i  l’expressió artística per tal d’assolir objectius personals d’una manera creativa.

Objectius

  1. Consolidar competències lingüístiques en sis idiomes: català, espanyol, francès,  anglès, portuguès i romanès (en quatre tipus de mòduls de tres nivells diferents).
  2. Consolidar competències en ball social per tal d’involucrar tantes persones com sigui possible a través d’unes activitats creatives i socials. El ball com a activitat social té molts avantatges.

Per tal de poder fer els cursos, cal que us registreu a la plataforma Moodle del projecte (diferent al de l’escola). La clau d’inscripció per a totes les llengües és oportunidance.