“Oportunidance”, dance your way to other cultures

T’agrada ballar, aprendre llengües, conèixer gent i viatjar? Aquesta és la teva “Oportunidance”!

Oportunidance “Dance your way to other cultures” és un projecte de formació permanent no formal adreçat a adults interessats en el ball, les llengües estrangeres i la cultura europea finançat pel programa KA2 Erasmus + de la Comissió Europea. La  nostra Escola en forma part juntament amb altres institucions europees. Els beneficiaris podran millorar una gran varietat d’habilitats com la interacció social, la comunicació en diferents idiomes, així com la comunicació no verbal a través del ball, la comprensió auditiva i l’autoconeixement, l’orientació espacial i temporal i la improvització a través de la interacció.

Els participants d’aquest projecte s’implicaran en unes activitats motivadores i innovadores relacionades amb la formació lingüística i intercultural, el ball social, el desenvolupament social i  l’expressió artística per tal d’assolir objectius personals d’una manera creativa.

Objectius

  1. Consolidar competències lingüístiques en sis idiomes: català, espanyol, francès,  anglès, portuguès i romanès (en quatre tipus de mòduls de tres nivells diferents).
  2. Consolidar competències en ball social per tal d’involucrar tantes persones com sigui possible a través d’unes activitats creatives i socials. El ball com a activitat social té molts avantatges.

Si t’inscrius al grup de l’EOIBD, de manera totalment gratuïta, podràs passar-t’ho bé mentre practiques altres idiomes.

En quines activitats pots participar i quins passos has de seguir?

  • Inscriure’t en línia.
  • Completar mòduls en línia d’aprenentatge d’aquests idiomes:  francès, romanès, anglès, portuguès, català o espanyol (pots fer-ne tants com vulguis i de les llengües que vulguis). Inclosos el català i l’espanyol.
  • I molt més!!

Pots trobar tota la informació sobre detalls dels mòduls aquí.