Horaris d’atenció al públic

Secretaries de cursos oficials i no oficials

Secretaria de cursos oficials

A partir de l’1 de setembre, i a causa de la COVID-19, l’atenció al públic per a tràmits administratius i/o per a informació general es farà de la següent manera:

  • al telèfon 93 324 93 30 de dilluns a divendres de 9 a 14 h
  • de forma telemàtica a través del formulari altres tràmits
  • sempre que les circumstàncies així ho permetin, s’atendran presencialment amb cita prèvia aquells casos que així ho requereixin. La petició es fa mitjançant aquest formulari. El centre comunicarà a la persona sol·licitant via correu electrònic i/o telèfon el dia i hora concrets per a la seva atenció al centre.

Secretaria de cursos especials (cursos d’estiu, monogràfics, B2+/C1+, per a joves, d’altres llengües, clubs de lectura, grups de conversa, de metodologia per al professorat…)

A partir del 7 de setembre, i a causa de la COVID-19, l’atenció al públic per a tràmits administratius i/o per a informació en general es farà de la següent manera:

al telèfon 933 249 337: dimarts, de 12.00 a 13.30 h, i dijous, de 16.00 a 17.00 h.
de forma telemàtica a través del correu electrònic cursosespecials.secretaria@eoibd.cat
sempre que les circumstàncies així ho permetin, s’atendran presencialment amb cita prèvia aquells casos que així ho requereixin. La petició es fa mitjançant correu electrònic. El centre comunicarà a la persona sol·licitant via correu electrònic i/o telèfon el dia i hora concrets per a la seva atenció al centre: dimarts, de 10.00 a 12.00 h, o dijous, de 17.00 a 19.00 h.

 

Direcció

Joana Álvarez
(Directora)
Eva Costa
(Cap d'Estudis)
Montse Sàbat
(Cap d'Estudis)
Manuela Rubio
(Secretària)
Anne Baude
(Coordinadora Cursos Especials)
Pendent de confirmacióPendent de confirmacióPendent de confirmacióPendent de confirmacióPendent de confirmació