Avís legal

Clàusula d’exempció de responsabilitat

Amb aquesta web, l’Escola Oficial d’Idiomes de Barcelona Drassanes dóna informació dels ensenyaments que imparteix i d’altres activitats que es fan al centre.

Volem reduir al mínim els problemes ocasionats per errors de caràcter tècnic. Malgrat això, certes dades o informacions de la nostra web poden haver estat creades o estructurades en arxius o formats no exempts d’errors. Per aquesta raó no podem garantir que el servei que pretenem oferir no quedi interromput o afectat de qualsevol altra forma per aquests problemes.

L’EOIBD no garanteix que els servidors on està allotjada la web estiguin lliures de virus i d’altres programes malware, i no es fa responsable dels eventuals danys i perjudicis causats per l’accés a la web o per la impossibilitat d’accedir-hi.

Encara que es pugui desplaçar per la major part de llocs d’Internet sense donar cap informació, en certs casos dades personals són necessàries per poder fer ús dels serveis interactius de comunicació, inscripció o obtenció de documents que demani. En aquest cas, l’EOIBD no assumeix cap responsabilitat respecte dels problemes que puguin resultar de la consulta d’aquesta pàgina o d’aquelles altres pàgines externes amb les quals té enllaços.